9 may 2007, 9:27

Пожелах така 

  Poesía
526 0 12
Назад оставила реалност, време,
загърбила вина, морал и срам,
дойдох и казах ти: „Вземи ме!
Вземи това, което ще ти дам."

Потърси във мен една милувка,
стаен стон, копнеж неизживян.
Погали кожата ми и с целувка
разтопи ме цяла, с огнен плам.

Очите ти изпиваха ме бавно,
обхождаха по моята голота.
Обгръщаха тялото греховно,
в този грях, донесъл любовта.

Достигна надълбоко, там, където
тъй дълго пазих ревностно това,
което знаеше единствено сърцето:
че аз съм страстна истинска жена.

Отричах го, не исках да го кажа,
срамувах се, живот на пуритан,
но ти откри го, не мога да те лъжа.
Желая обич, обич искам да ти дам.

09.03.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??