27 ene 2024, 7:37

Пожелание за лека нощ 

  Poesía » De amor
240 0 1

По тебе въздишам.
За тебе копнея.
За тебе умирам!
За тебе живея!
Не мога да дишам.
И пиша ли, пиша...
....
Душа си изливам....
и бавно заспивам.

Лека нощ, мила моя!

© Мом Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Определено доста пишеш
Propuestas
: ??:??