27.01.2024 г., 7:37 ч.

Пожелание за лека нощ 

  Поезия » Любовна
227 0 1

По тебе въздишам.
За тебе копнея.
За тебе умирам!
За тебе живея!
Не мога да дишам.
И пиша ли, пиша...
....
Душа си изливам....
и бавно заспивам.

Лека нощ, мила моя!

© Мом Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Определено доста пишеш
Предложения
: ??:??