Jan 27, 2024, 7:37 AM

Пожелание за лека нощ 

  Poetry » Love
241 0 1

По тебе въздишам.
За тебе копнея.
За тебе умирам!
За тебе живея!
Не мога да дишам.
И пиша ли, пиша...
....
Душа си изливам....
и бавно заспивам.

Лека нощ, мила моя!

© Мом All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Определено доста пишеш
Random works
: ??:??