2 ene 2008, 12:54

Пожелавам ви... 

  Poesía » Otra
1622 0 17


 

Вали, как тихичко
                     
      вали.
Сбират се ту
тревоги,
ту светли
                
 надежди.

Вали. Ах, как
        тихичко вали!
Градът облечен е от
снежни одежди.

Разстилам мисли
          
   безбрежни
в утрото на вашите очи
и ви пожелавам топли,
            
 сбъднати мечти.

© Любослава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??