Вали, как тихичко
вали.
Сбират се ту
тревоги,
ту светли
надежди.
Вали. Ах, как
тихичко вали!
Градът облечен е от
снежни одежди.
Разстилам мисли
безбрежни
в утрото на вашите очи
и ви пожелавам топли,
сбъднати мечти.
© Любослава All rights reserved.