2.01.2008 г., 12:54 ч.

Пожелавам ви... 

  Поезия » Друга
1608 0 17


 

Вали, как тихичко
                     
      вали.
Сбират се ту
тревоги,
ту светли
                
 надежди.

Вали. Ах, как
        тихичко вали!
Градът облечен е от
снежни одежди.

Разстилам мисли
          
   безбрежни
в утрото на вашите очи
и ви пожелавам топли,
            
 сбъднати мечти.

© Любослава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??