14 may 2009, 10:20

Покана 

  Poesía » De amor
1844 1 11

 

(За теб)

 

Ти разплете мечтите си

и ги сложи на пода.

За какво ти е този килим?

 

Ти подкладе с надеждата

във камината огън.

За кого този спомен любим?

 

Ти запали свещичка,

на перваза я сложи.

За кого пътя сочиш към теб?

 

И душата си стопли,

сложи хляба и ножа.

За кого този вкусен обед?

© Павлина Гатева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??