14.05.2009 г., 10:20 ч.

Покана 

  Поезия » Любовна
1855 1 11

 

(За теб)

 

Ти разплете мечтите си

и ги сложи на пода.

За какво ти е този килим?

 

Ти подкладе с надеждата

във камината огън.

За кого този спомен любим?

 

Ти запали свещичка,

на перваза я сложи.

За кого пътя сочиш към теб?

 

И душата си стопли,

сложи хляба и ножа.

За кого този вкусен обед?

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??