19 dic 2020, 23:23

Покой 

  Poesía » Otra
417 0 2

Всъщност този покой ме убива,

защото знам, че е само капак.

А под капака - хиляди пеперуди!

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??