Dec 19, 2020, 11:23 PM

Покой 

  Poetry » Other
418 0 2

Всъщност този покой ме убива,

защото знам, че е само капак.

А под капака - хиляди пеперуди!

© Ивелина каменова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??