5 jul 2012, 22:20

Полека, полека... 

  Poesía » De amor
848 0 16

"В полунощ над мечтите ти тихо ще слизам
и насън ще те срещам във цъфнала ръж."
Daizy_Crazy

Няма цъфнала ръж. Изгоряха до корен нивята,
изморени навярно от лятната огнена страст.
Вие жадно в комина ми лютият есенен вятър
и полека, полека забравям за теб. И за "нас".

Влачи облаци тежки и мокро се спускат завеси -
тъжна сцена, сълзливо-финален сапунен декор.
Ще забравя полека, полека за лятото. Есен е.
И логично е време за отдих след летния мор.

А пред прага възкръснали мокро пъстреят тревите
и сред тях непоканени никнат отронени спомени.
Няма как да изтрият безсънното лято очите ми
и полека, полека забравям, че има сезони...

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??