2 ago 2017, 8:26

Полет 

  Poesía » De amor
329 1 3

 

Мостове вдигнати

Ръце недокоснати

Коси непогалени

Сърце разпокъсано

Надежда случайна

през пътя ми мина

Проблясна високо

почти да се види

Мигът ме разтърси

затворих очи 

Мечта се разлисти

и взе да блести

Забравих да дишам

протегнах ръка

повярвах във всичко

и пак заживях

Отключих залостена

скрита врата

Понечих да вляза

през лъч светлина

Но пътят угасна

без мисъл без знак

Изви се далече

потъна пак в мрак

...........

 

Някъде тихо

без вяра една

Сълзата се влива

в предишна следа

Стича се бавно

отмива едва 

Току що родената

мъртва душа

 

© Весела Маркова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??