Не търси на земята
и в материалните неща.
Полети в небесата
със собствените си крила.
Магията няма да усетиш,
докато не излезеш от плътта,
огънят няма да те сгрее,
ако не стигнеш безкрайността.
Първичният допир на тялото,
това ли е твоята мечта?
Пак няма да ти стига
и ще останеш в пепелта.
Затвори очи и не искай
тяло да докосва твоята ръка,
отключи душата си дива
и ще стигнеш до жадуваната мечта.
Докосни с нежна мисъл
и с усмивка лека погали,
остави поглед в поглед да се сливат
и ще стигнеш истинските си мечти.
Остави се на безкрая,
на безтелесните сетива
и ще те озари като самодива
изгарящата те мечта.
Тогава протегни ръка
и жадно ме докосни...
ще успееш да полетиш,
както в твоите мечти.
© Кристиана Илиева Todos los derechos reservados
Поздравления за замисълът ти!Хареса ми ,аз също прочитам помалко за тези неща и се чувствам добре.