Jan 25, 2009, 3:15 PM

Полет 

  Poetry
457 0 2
 

Не търси на земята

и в материалните неща.

Полети в небесата

със собствените си крила.

 

Магията няма да усетиш,

докато не излезеш от плътта,

огънят няма да те сгрее,

ако не стигнеш безкрайността.

 

Първичният допир на тялото,

това ли е твоята мечта?

Пак няма да ти стига

и ще останеш в пепелта.

 

Затвори очи и не искай

тяло да докосва твоята ръка,

отключи душата си дива

и ще  стигнеш до жадуваната мечта.

 

Докосни с нежна мисъл

и с усмивка лека погали,

остави поглед в поглед да се сливат

и ще стигнеш истинските си мечти.

 

Остави се на безкрая,

на безтелесните сетива

и ще те озари като самодива

изгарящата те мечта.

 

Тогава протегни ръка

и жадно ме докосни...

ще успееш да полетиш,

както в твоите мечти.

© Кристиана Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не е лесно да освободиш дущата си,но веднъж тръгнал по пътя няма връщане.Практикувай вътрешна усмивка и всичко ще е на ред.
    Поздравления за замисълът ти!Хареса ми ,аз също прочитам помалко за тези неща и се чувствам добре.
  • Не съм съгласна, че няма да усетиш магия, докато не излезеш от плътта!
    Все пак поздрав за идеята!
Random works
: ??:??