22 ene 2009, 9:54

Поливам незабравките в очите... 

  Poesía » Filosófica
907 0 41

Поливам незабравките в очите,

без време няма да изсъхнат.

С криле дарявам порива да литне -

жар-птица към простор без дъно...

 

С дъха си сгрявам вярата да живне.

Без нея знам - не съм честита.

Стихия - любовта ми чак прелива -

река, излязла от корито...

 

© Вилдан Сефер Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??