22 янв. 2009 г., 09:54

Поливам незабравките в очите... 

  Поэзия » Философская
908 0 41

Поливам незабравките в очите,

без време няма да изсъхнат.

С криле дарявам порива да литне -

жар-птица към простор без дъно...

 

С дъха си сгрявам вярата да живне.

Без нея знам - не съм честита.

Стихия - любовта ми чак прелива -

река, излязла от корито...

 

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??