2 feb 2018, 16:21

Помниш ли 

  Poesía
1243 2 9

Червено вино

устни са. Сладост!

Огън гори ме

още от  младост.

 

Две тъмни нощи

са ти очите -

огън са взели

от сред звездите.

 

Питам къде си,

помниш ли още

топлите ласки

в бурните нощи.

 

© Гошо Хубавeца Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Вино и любов »

7 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??