Feb 2, 2018, 4:21 PM

Помниш ли 

  Poetry
1220 2 9

Червено вино

устни са. Сладост!

Огън гори ме

още от  младост.

 

Две тъмни нощи

са ти очите -

огън са взели

от сред звездите.

 

Питам къде си,

помниш ли още

топлите ласки

в бурните нощи.

 

© Гошо Хубавeца All rights reserved.

The work is a contestant:

Вино и любов »

7 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??