2 февр. 2018 г., 16:21

Помниш ли 

  Поэзия
1467 2 8

Червено вино

устни са. Сладост!

Огън гори ме

още от  младост.

 

Две тъмни нощи

са ти очите -

огън са взели

от сред звездите.

 

Питам къде си,

помниш ли още

топлите ласки

в бурните нощи.

 

© Гошо Хубавeца Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Вино и любов »

7 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??