27 jun 2007, 1:18

Помниш ли ме? 

  Poesía
641 0 0
Помниш ли ме още,
такава каквато бях?
Помниш ли ме...
Помниш ли,
че все за теб горях?
Помниш ли ме...
Аз не помня
преди каква бях!
Аз не помня,
защо сторих с теб този грях!
Аз не помня,
но ти запомни!
Жестоко ще съжаляваш,
че сърцето ми рани!

© Веселина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??