Jun 27, 2007, 1:18 AM

Помниш ли ме? 

  Poetry
672 0 0
Помниш ли ме още,
такава каквато бях?
Помниш ли ме...
Помниш ли,
че все за теб горях?
Помниш ли ме...
Аз не помня
преди каква бях!
Аз не помня,
защо сторих с теб този грях!
Аз не помня,
но ти запомни!
Жестоко ще съжаляваш,
че сърцето ми рани!

© Веселина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??