27 июн. 2007 г., 01:18

Помниш ли ме? 

  Поэзия
640 0 0
Помниш ли ме още,
такава каквато бях?
Помниш ли ме...
Помниш ли,
че все за теб горях?
Помниш ли ме...
Аз не помня
преди каква бях!
Аз не помня,
защо сторих с теб този грях!
Аз не помня,
но ти запомни!
Жестоко ще съжаляваш,
че сърцето ми рани!

© Веселина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??