27.06.2007 г., 1:18 ч.

Помниш ли ме? 

  Поезия
677 0 0
Помниш ли ме още,
такава каквато бях?
Помниш ли ме...
Помниш ли,
че все за теб горях?
Помниш ли ме...
Аз не помня
преди каква бях!
Аз не помня,
защо сторих с теб този грях!
Аз не помня,
но ти запомни!
Жестоко ще съжаляваш,
че сърцето ми рани!

© Веселина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??