2 may 2020, 20:23

Поне за миг 

  Poesía » Civil
620 1 1

Поне за миг

 

Понякога при мен ще идваш ти.

Ще палнеш свещ и ще заплачеш, зная!

Недей! Не искам повече сълзи!

Щастлив съм тук където съм, в безкрая!

 

Дали си ти щастлива аз не знам!

Дано да си! Това ти го желая!

Аз както с теб сега и тук съм сам.

А мислех, че със мен ще си до края!

 

Уви! Съдбата туй не пожела.

Бях готов и си платих цената!

Ти не бе готова за това,,

и за теб е чужда самотата!

 

Ако решиш да дойдеш някой ден

дори и свещ не искам да ми палиш!

Ще съм щастлив защото пак си с мен!

И малко обич ти да ми оставиш!

 

02.05.2020 г.

 

13ч.14м.

 

 

 

 

 

 

 

© Георги Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??