23 jul 2017, 19:48

Понесени мигове 

  Poesía » De amor
549 0 4

                                  Редките щастливи мигове се помнят цял живот. Благодаря!...

 

Понесъл на ръце Луната

                     тази нощ,

отиваш в Дунава 

                     да я окъпеш.

Тя топли, гали и тежи

                     със свойта мощ -

къс сънища - от мен

                     си я откъснал.

Достигаш до реката

                     и едва сега

усещаш - носиш нещо друго -

                     същността

на моята душа и светлина,

                     напомнящи Луна

при нощно къпане.

Ела и ти, ела, ела в дълбокото...

 

© Славяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??