Понякога много ми липсваш.
Понякога, само понякога…
В слънчогледи крия усмивката,
в очите ми дъжд е заплакал.
В песните, изгрева търся,
в‘ всяка нота, теб да открия.
Думи в стих да нахвърлям,
ако мога с гума да те изтрия.
Мисля, че тайничко се усмихваш.
Може би нищо не зная…
Понякога много ми липсваш.
Понякога, но не искам да си призная…
© Todos los derechos reservados
Благодаря ти!