14 jul 2023, 23:56

Понякога, а дали 

  Poesía
153 2 3

Понякога се питам... защо вярвам

в добротата... тя истинска ли е?

И дали докосва на злите сърцата!?

И дали превръща добрият в светец.

 

Понякога, нощем когато сънят 

ми прехвръкне и мисли обземат

времето тъмно, багри нощни рисуват

тъга. О, Господи, прости ми за моята

наивност, че те търся в ноща.

 

Понякога в нощите тъмни...

кошмари спохождат съня!?

Будя се и зная че с усмивка

ще срещна утрото чисто

и усмихнат ще е денят.

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви,Приятели ,че прочетохте,споделихте моят скромен стих!Хубав ден!!!
  • Хубав, обнадеждаващ стих, Ангел!
  • Много хубав и оптимистичен завършек. Вдъхва надежди за нещо по-светло. Поздравление, Ачо!
Propuestas
: ??:??