Понякога се питам... защо вярвам
в добротата... тя истинска ли е?
И дали докосва на злите сърцата!?
И дали превръща добрият в светец.
Понякога, нощем когато сънят
ми прехвръкне и мисли обземат
времето тъмно, багри нощни рисуват
тъга. О, Господи, прости ми за моята
наивност, че те търся в ноща.
Понякога в нощите тъмни...
кошмари спохождат съня!?
Будя се и зная че с усмивка
ще срещна утрото чисто
и усмихнат ще е денят.
© Ангел Все права защищены