1 jun 2013, 22:51

Понякога очите ти са сини 

  Poesía » Otra
1723 0 19

Понякога очите ти са сини

със синьото на всички небеса,

потъвам в тях и сякаш пак се връщам,

където изначално съм била.

А там е тихо и безкрайно синьо,

и ставам лека, и съм по-добра,

олекват сетивата, 

всичко в мен е фино,

олекват даже мислите в ума.

Безбрежно е, красиво е и толкова е просто

в очите ти, изпълнени със светлина.

Понякога очите ти са сини -

портал  са те,

през който се завръщам у Дома.

© Татяна Борисова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??