10 abr 2019, 15:25

понякога съм толкова самотен... 

  Poesía » Otra
375 1 1

понякога съм толкова самотен

че усещам тишината

като болка

камъче което ти убива

 

ще го махнеш после

нека си стои (за малко)

 

ала свикваш

ставате си близки

то се впива –

даже чувстваш липса без обувки

след това пробива

и създава рана

вече стъпваш криво

раната голяма

трябва да се махне

чуваш се да казваш

трябва да се махне…

трябва да се махне чуваш ги да казват

трябва да се махне или ще е късно

 

понякога съм толкова самотен

че усещам тишината

като болка

камъче което те убива

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • "ставате си близки"....много точно сравнение...
Propuestas
: ??:??