10.04.2019 г., 15:25 ч.

понякога съм толкова самотен... 

  Поезия » Друга
369 1 1

понякога съм толкова самотен

че усещам тишината

като болка

камъче което ти убива

 

ще го махнеш после

нека си стои (за малко)

 

ала свикваш

ставате си близки

то се впива –

даже чувстваш липса без обувки

след това пробива

и създава рана

вече стъпваш криво

раната голяма

трябва да се махне

чуваш се да казваш

трябва да се махне…

трябва да се махне чуваш ги да казват

трябва да се махне или ще е късно

 

понякога съм толкова самотен

че усещам тишината

като болка

камъче което те убива

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "ставате си близки"....много точно сравнение...
Предложения
: ??:??