Apr 10, 2019, 3:25 PM

понякога съм толкова самотен... 

  Poetry » Other
374 1 1

понякога съм толкова самотен

че усещам тишината

като болка

камъче което ти убива

 

ще го махнеш после

нека си стои (за малко)

 

ала свикваш

ставате си близки

то се впива –

даже чувстваш липса без обувки

след това пробива

и създава рана

вече стъпваш криво

раната голяма

трябва да се махне

чуваш се да казваш

трябва да се махне…

трябва да се махне чуваш ги да казват

трябва да се махне или ще е късно

 

понякога съм толкова самотен

че усещам тишината

като болка

камъче което те убива

© Драгомир Лаброев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "ставате си близки"....много точно сравнение...
Random works
: ??:??