Похарчих неразумно младостта си.
И не запазих нищичко за зимата.
Но някъде дълбоко в мен намерих
закътани парченце вяра и причина,
с които да продължа нататък...
да се раздавам без остатък...
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Todos los derechos reservados