15.07.2021 г., 15:42 ч.

Поредна равносметка 

  Поезия » Философска, Друга
421 2 3

Похарчих неразумно младостта си.

И не запазих нищичко за зимата.

Но някъде дълбоко в мен намерих

закътани парченце вяра и причина,

с които да продължа нататък...

да се раздавам без остатък...

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??