Jul 15, 2021, 3:42 PM

Поредна равносметка 

  Poetry » Phylosophy, Other
426 2 3

Похарчих неразумно младостта си.

И не запазих нищичко за зимата.

Но някъде дълбоко в мен намерих

закътани парченце вяра и причина,

с които да продължа нататък...

да се раздавам без остатък...

 

              © Павлина Христова Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??