Обичайна сутрин
ставам от леглото си
разтегнато от снощи
жълти зъбки търкам
с четката проскубана
няква котка май
настъпвам...
мажа си филия
постна
снощи пак съм имал гости
яко беше в дискотеката
силни бяха питиетата
пробвахме и канапетата
яко беше да но след седмичка
или две...
знам че пак ще тичам по
аптеките
© Христо Манчев Todos los derechos reservados
Поздрави.