8 авг. 2017 г., 20:56

Поредна сутрин 

  Поэзия » Юмористическая, Свободный стих, Другая
435 0 2

Обичайна сутрин

ставам от леглото си

разтегнато от снощи

жълти зъбки търкам

с четката проскубана

няква котка май

настъпвам...

мажа си филия

постна

снощи пак съм имал гости

 

 яко беше в дискотеката

силни бяха питиетата

пробвахме и канапетата

 

яко беше да но след седмичка 

или две...

знам че пак ще тичам по

аптеките

© Христо Манчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??