Aug 8, 2017, 8:56 PM

Поредна сутрин 

  Poetry » Humour, Free verse, Other
434 0 2

Обичайна сутрин

ставам от леглото си

разтегнато от снощи

жълти зъбки търкам

с четката проскубана

няква котка май

настъпвам...

мажа си филия

постна

снощи пак съм имал гости

 

 яко беше в дискотеката

силни бяха питиетата

пробвахме и канапетата

 

яко беше да но след седмичка 

или две...

знам че пак ще тичам по

аптеките

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??