8.08.2017 г., 20:56 ч.

Поредна сутрин 

  Поезия » Хумористична, Свободен стих, Друга
431 0 2

Обичайна сутрин

ставам от леглото си

разтегнато от снощи

жълти зъбки търкам

с четката проскубана

няква котка май

настъпвам...

мажа си филия

постна

снощи пак съм имал гости

 

 яко беше в дискотеката

силни бяха питиетата

пробвахме и канапетата

 

яко беше да но след седмичка 

или две...

знам че пак ще тичам по

аптеките

© Христо Манчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??