12 mar 2014, 14:23

Портрет 

  Poesía
1321 2 15

Загадъчно излъчване,

надежда в полет, свобода,

от погледа струи мечта…

 

Магическо привличане,

ефирен колорит, дъга –

портрет на влюбена жена.

© Росица Танчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??