Mar 12, 2014, 2:23 PM

Портрет 

  Poetry
1322 2 15

Загадъчно излъчване,

надежда в полет, свобода,

от погледа струи мечта…

 

Магическо привличане,

ефирен колорит, дъга –

портрет на влюбена жена.

© Росица Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??