2 jul 2017, 13:58

Поскъпването от 1 юли 

  Poesía » Civil
443 0 2

Народе, кожата ти ще дерат,

докато управниците разберат,

че сока, който ти истискат,

има си предел.

Не се оставяй да те тъпчат и потискат,

ако искаш да живееш нормално, бъди смел*!

© Георги Todos los derechos reservados

*Има се предвид да се бори за по-добър живот.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??