2 июл. 2017 г., 13:58

Поскъпването от 1 юли 

  Поэзия » Гражданская
444 0 2

Народе, кожата ти ще дерат,

докато управниците разберат,

че сока, който ти истискат,

има си предел.

Не се оставяй да те тъпчат и потискат,

ако искаш да живееш нормално, бъди смел*!

© Георги Все права защищены

*Има се предвид да се бори за по-добър живот.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??