Jul 2, 2017, 1:58 PM

Поскъпването от 1 юли 

  Poetry » Civilian
442 0 2

Народе, кожата ти ще дерат,

докато управниците разберат,

че сока, който ти истискат,

има си предел.

Не се оставяй да те тъпчат и потискат,

ако искаш да живееш нормално, бъди смел*!

© Георги All rights reserved.

*Има се предвид да се бори за по-добър живот.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??