2.07.2017 г., 13:58 ч.

Поскъпването от 1 юли 

  Поезия » Гражданска
429 0 2

Народе, кожата ти ще дерат,

докато управниците разберат,

че сока, който ти истискат,

има си предел.

Не се оставяй да те тъпчат и потискат,

ако искаш да живееш нормално, бъди смел*!

© Георги Всички права запазени

*Има се предвид да се бори за по-добър живот.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??