25 oct 2008, 17:36

Послание 

  Poesía » De amor
829 0 4




Ще ти изпратя аз по вятъра -
докосването на любящите ми пръсти,
със слънцето ще пратя от страстта си
и топлото ми и усмихнато присъствие...

С дъжда ще пратя от сълзите си,
да те целунат в миг от тебе уловени,
а с цветната дъга мечтите си -
бушуващи във мойте вени...

С цветята горски ще ти пратя
влудяващото ми ухание,
 а с звездното небе проблясващо -
нестихващото ми желание...

С росата свежа ще усещаш
от влажната ми кожа - кадифе,
а в огнения залез всеки път ще виждаш
обичащото ми, пулсиращо сърце...

© Евдокия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??