19 jun 2008, 23:17

Последна нощ 

  Poesía
659 0 5

Последна нощ

 

Последна нощ

в теб се раждам...

Вали. И от очите... Да плача не спирам.

Свещта угасва, цигарата е в ръката, без да знам на кого... се обаждам.

Какво ми остава? Все пак последна нощ

в теб и умирам...?!?

 

Зает е телефонът...

Слушалката се изплъзва. Кафето съвсем горчи.

Това е на любовта ни фонът...

Няма капка сладост дори...

 

Последна вечер,

вееща се в черна коприна,

ми подаряваш роза, но в скреж...

А тя си е мъртвец в ковчег...

Последна нощ с теб ще бъда... през теб... ще премина.

През духа ти - преди обичал ме, сега изглежда ми прозрачен и лек...

© Андреа Емилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??