Очи отварям в тъмнината,
ти спиш прегърната до мен,
не искам пак да губя топлината,
не искам да започва утрешният ден.
Отмествам бавно одеялото,
покрило кадифената ти плът,
опитвам се да я обхвана цялата
и да поемем пак по онзи път...
Път на страсти бурни и незабравими,
в който жадно кръстосваме тела,
път, във който викаш мойто име
и искаш да се слеем с вечността.
Устните ти ме изгарят силно,
плодове да бяха, щях да ги изям,
желая те да ме целуваш бавно
и да полетя отново в този блян.
Очи, тела играят в черна тъмнина,
поезия с движения създаваме със теб,
попивам всяка капка твоя красота,
като пчела се впивам в търсене на мед.
Възбудата играе си със сетивата,
желанието да се слеем във едно
по-силно е от всичко друго на земята,
времето е спряло и не питаме защо.
Пътуваме към онзи край вълшебен,
превръщаме се във животни без каишка,
соковете ни се сливат във безвремие,
където чува се единствено последната въздишка...
© Иван Todos los derechos reservados