Недейте да се правите на луди,
поне да бяхте...
Ама не е същото.
И престанете да раздавате заблуди -
не хранят никой
и на никой буквите!...
Прегръдките, целувките и нищото,
с които си "раздвижвате" сърмите,
са само почин скръбен за замазване
на страдащи души
и самотата,
която всъщност мразите,
но още
наливате... да има!...
За да може за любов
да си попише вечно
отчаяната поетеса.
Да поплаче
за всичката любов изгубена,
за вечната самотност, вероятно...
А тук ще има кой да срещне
брътвежите еднакви
и ще пише,
че Пулицър едва ли не е близо,
че даже и е даден вече!...
© Геновева Христова Todos los derechos reservados